45'
55'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

12 december 2009 11:00

Na een aantal weken stilgelegen te hebben mochten we vandaag weer aantreden, uit tegen het laaggeplaatste H.B.S.V.  De jongens waren erop gebrand te laten zien dat de onverwachte nederlaag tegen Rood-Wit '62 een vergissing was.
Dit lieten ze vanaf het eerste fluitsignaal zien. Er werd snel gecombineerd en al na 25 seconden kon Ruhendry na een mooie aanval de openingstreffer aantekenen.  Dat de verdedigingslinie van H.B.S.V. niet zo snel was liet Davy, na prima steekpasjes van de middenvelders, hethaaldelijk zien. Zo maakte hij 0 - 2 en liet hij Ruhendry 0 - 3 scoren. In de 20e minuut begon de  sterk spelende Joep aan een prachtige solo waarna Ruhendry alleen nog maar het laatste tikje hoefde te geven. 0 - 4  Er werd met veel druk gespeeld, en dat leverde heel veel kansen op, zo maakte Davy en Ruhendry er nog voor rust 0 - 6 van. Na rust was het nog steeds éénrichtingsverkeer op het doel van H.B.S.V. Uit prima voorzetten van  Stan v. Helmond wisten Remco en Ruhendry de 0 - 7 en 0 - 8 te scoren. Tenslotte maakte Ruhendry ook nog de 0 - 9, wat tevens de eindstand was. Een goede wedstrijd waarin de spelers vooral lieten zien, als een team te spelen en elkaar de bal te gunnen. Dit belooft wat voor het verdere verloop van de competitie. We hebben nu de winterstop met een aantal zaaltoernooien en daarna het vervolg van de competitie.