Teamwork: Derde wedstrijd, drie goals, drie punten.

0 - 3

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse P04

16 februari 2014 10:00

Zondag om half 9 stonden we allemaal weer fris en fruitig bij ZSV. We waren een beetje in paniek, want Moniek was ziek. En ook Janne, die nog vijf weken pfff in het gips moet, was er niet bij. Gelukkig deed Loes mee, zodat we toch nog twee wissels hadden. Het was mooi voetbalweer en vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd tegen Laar. Demi viel na tien minuten uit, omdat er iets was met haar knie. Schrikken! Want onze mid-mid kunnen we niet zomaar missen. Gelukkig organiseerden we het meteen goed en gingen we echt als een team spelen. Er werd goed gecoacht en gewerkt en dat bracht resultaat. Laar scoorde..niet. Lar wel. Vanuit een corner kopte ze de bal goed binnen door de benen van de keeper: 0-1. Tien minuten later werd het, op bijna precies dezelfde manier, 0-2. Een goede corner vanuit links van Anouk en weer ingekopt door Larissa. Zo ging ie goed! We gingen tevreden de rust in.

In de tweede helft begon de zon lekker te schijnen en bleven ook wij shinen. De verdediging stond vandaag echt goed! Ze kwamen er niet langs. Laar kreeg weinig kansen en de kansen die er waren, werden goed weggewerkt. De 3-0 viel al snel door een mooie actie van Anouk die haar verdediger uitkapte en de bal precies goed de goal in draaide. Loes viel in en kreeg na tien minuten een beuk van haar tegenstander: au, tand door de lip. Maar dat was dan ook het enige wat Laar kon raken, want we hielden gewoon de nul en speelden met overtuiging de wedstrijd uit.

Derde wedstrijd, drie goals, drie punten. En zo hoort het. Volgende week wordt het spannend, want dan moeten we tegen Someren, dat ook nog alles gewonnen heeft.  Een hele belangrijke wedstrijd dus. En dat na het ZSV bal..... komt goed! Hopelijk is Moniek dan weer beter en zegt de fysio vrijdag tegen Demi dat er niets ergs is met haar knie. Doeiii doeii.