ZSV VR2 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse P09

2 februari 2014 11:00

Zondag  2 februari de wedstrijd Bruheze VR1 – ZSV VR2

de eerste wedstrijd in de voorjaar competitie die gespeeld wordt tussen de beste 6 teams van de najaar competitie ,  was tegen het sterke Bruheze . na  een lange  warming up  terug naar het kleed lokaal ,en dan nog pasjes controle  op het veld in de kou, wat best lang duurde.  of het hier door kwam  is niet te zeggen ,maar bij de eerste actie van Lisa , ondanks een prima warming up schoot het in haar boven been ,en zat  de wedstrijd er voor haar er eigenlijk op ondanks dat ze het toch nog een paar keer probeerde ,ook al was dat op halve kracht. ook  zijn er nog 5 speelsters die van blessures terug komen ,en zodoende  nog niet  alles kunnen geven wat erin zit. ondanks dit gegeven , was het mooi om te zien ,dat er gestreden werd voor elke bal. Bruheze was de betere ploeg . en kreeg ook wat kansen  maar door heel goed verdedigend werk , en de grote inzet  zat er elke keer wel weer iemand  van ZSV  in de weg om een doelpunt te voor komen. of  wist Bruheze  de kans niet te verzilveren.  de beste kans  in de eerste helft was voor ZSV  Sandra glipte door de verdediging van Bruheze  maar helaas  voorkwam de keepster van Bruheze met een  mooie redding  een doelpunt voor ZSV. maar helaas  voor ons scoorde vlak voor rust  Bruheze  ,  met een hard schot  de 1-0 de 2e helft verliep wat  rustiger , Bruheze kwam ook moeilijker tot kansen in de 2e helft  ook al hielden ze wel een veld overwicht. Sandra kreeg wederom een mooie gelegenheid op  de gelijk maker , maar haar schot ging net langs het doel.  met een mooi afstand schot  maakte Bruheze  een einde aan de hoop op een gelijk spel voor ZSV  en het stond 2-0. een benutte strafschop voor Bruheze  bepaalde de eind stand op 3-0.  de belangrijkste conclusie is dat  er nog groei zit in dit team ,en dat het indien alle speelsters echt fit worden , dit ook zal gaan gebeuren, dat is een ding wat zeker is. dus dames  goed blijven trainen en fit worden ,en dan gaan we zeker nog punten pakken in deze voorjaar competitie !  volgende week hebben we geen wedstrijd ,en wie weet krijgen de speelsters  nog  wat meer tijd om  te herstellen van de blessures en gaat alles goed komen.