0 - 3

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

13 december 2009 10:00

Door de vele afzeggingen cq geblesseerden moesten we een beroep doen op Nadieh en Lindy van de C1. Dat dit geen straf is lieten deze 2 dames van begin af aan zien. We lieten onze tegenstander niet in hun spel komen en dat resulteerde in enkele mooie kansen na mooi samenspel van onze 2 jonkies. In de 24ste minuut werd Moniek vrijgespeeld en met een fraai schot in de rechterbovenhoek zette ze de 0 – 1 op het bord, mede geholpen door de keepster die haar hand niet goed achter de bal kreeg. De laatst paar minuten voor de rust lieten we het een beetje afweten maar de rust werd gehaald met de 0 – 1 stand. Na de rust begon Mierlo-hout sterk en lieten ze zien dat ze terecht 2de stonden, want heet is een goed voetballende ploeg. Ha een paar kansen en een goede redding van Suzan gaf deze de bal aan Nadieh die Moniek wegstuurde rond de middenlijn en in plaats van de 1 – 1 die in de lucht hing scoorde Moniek de verlossende 0 – 2. Hierna was het rustig uitvoetballen. Nadieh die alle corners en vrije trappen opeiste zowel links al rechts nam een corner, maar deze werd niet goed weggewerkt waarna ze een 2de kans kreeg om de bal voor te geven precies op het hoofd van Debbie die de bal a la de keeper van de standaard luik in de verre hoek deponeerde en de 0 – 3 eindstand liet aantekenen. Zo zie je, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en vandaag de 3 punten.