4 - 0

Liessel VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

21 maart 2010 10:00

ZSV-Liessel is voor de derby die we altijd willen winnen. We gingen furieus van start en al in de 2de minuut wist Debbie het net te vinden met een fraai schot in de rechterbovenhoek. Liessel was nog niet bijgekomen van de schrik toen onze goalgetter Moniek de bal onder de keepster doorschoof en de 2 – 0 al in de 4de minuut liet noteren. Hierna gaven we Liessel een beetje te veel ruimte zonder echte kansen weg te geven. Onze uitbarken bleven gevaarlijk en in de 40ste minuut wist Nathalie op links door te breken en ook zij wist de bal in de rechterbovenhoek te krullen. 3  - 0. Na de rust probeerde Liessel nog wat te forceren, maar onze verdediging bleef makkelijk overeind. En als ze er door kwamen stond daar nog altijd Suzan in de goal die ook vandaag niet te passeren was. In de 78ste minuut kreeg Ilse het op haar heupen, en soleerde vanaf haar rechtsback positie helemaal langs de lijn naar voren en als koelbloedige spits wist ze de 4 – 0 eindstand op het bord te krijgen.