... (penalty)

C-Junioren beker poule C1, Groep 1 07

9 september 2009 18:30

De heer Thomassen

Na het 2 – 2 gelijkspel na de 1 bekerwedstrijd tegen NWC C1 was de 2e beker wedstrijd tegen Mierlo Hout C1. We begonnen zwak aan de wedstrijd en kregen 3 ongelukkige goals tegen. We wonnen niet veel duels en waren te gehaast aan de bal dus gingen we met 0 – 3 de rust in en dat was moeilijk om weer recht te trekken. Na rust ging het beter en wonnen we meer duels en waren we rustiger aan de bal. We kregen steeds meer kansen en meer de bal bij hun goal. Na een 10 minuten spelen kregen we paar vrije trappen. Er werden 2 goeie vrijtrappen goed hard ingeschoten door Ilse en die gingen er in. Het werd 2 – 3 en het leek goed te komen, tot dat Mierlo Hout snel op op zaken zette en de 2 - 4 scoorde en toen was het weer lastig. We gingen aanvallender spelen en Mierlo Hout scoorde er nog 1 dus 2 – 5. Ruhendry van de D1 zorgde voor een goede goal van onze kant en zette daarmee de 3 – 5 op het scorebord. De bezoekers kregen ook nog een penalty in de laatste minuut en die ging er in 3 – 6. We wachten op Scharn C1 en hopen dat het een goed resultaat wordt.