ZSV JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 202

8 februari 2014 9:00

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Bruheze in Helmond op het programma.

Deze tegenstander hebben we deze jaargang al enkele keren mogen treffen, dus we weten dat we vandaag een zeer goede tegenstander mogen begroeten

Het is maar goed dat we afgelopen donderdag gewoon in het slechte weer getraind hebben, dan zijn we vandaag beter voorbereid op de weersomstandigheden.

Het was vandaag ook niet zo fijn voetballen met de regen en wind.

Voor de wedstrijd is er een minuut stilte, waarna de wedstrijd begint.

Bas heeft vorige week veel kou geleden, dus die wil vandaag niet keepen, daarom gaat Ferid in de 1ste helft in het doel.

We wensen de jongens en meid veel succes vandaag en geven het advies mee om vooral sterk aan de wedstrijd te gaan beginnen.

Ga de duels niet uit de weg en ga ook bewegen zonder bal, zodat je aanspeelbaar bent.

We beginnen de wedstrijd en het blijkt weer dat F1 een diesel is. Bruheze begint feller aan de wedstrijd en schiet binnen 5 minuten een paar keer op de paal of lat en als de bal de paal of lat niet raakt voorkomt Ferid met enkele schitterende reddingen dat de bal uit het doel blijft.

Ferid kan helaas niet voorkomen dat het er toch enkele ballen in vliegen en met de rust is het dan ook 3-0.

ZSV is in de 1ste helft amper bij het doel van de tegenstander geweest, als we de bal al hadden kwamen we er helaas niet doorheen.

Kjell raakte in de 1ste helft een keer de lat. Jadon werkte op het middenveld heel hard en ondanks dat hij de kleinste van ons team is ging hij goed de duels in.

Achterin hadden Kay, Eva en Sem het druk en kregen ze de ene aanval na de andere op zich af.

Bas en Kjell hadden het ook druk op het middenveld en probeerde zoveel mogelijk tegen te houden, Jesse liep veel vrij, maar kon het ook niet bolwerken tegen de verdedigers van Bruheze.

In de 2de helft wilde Ferid niet meer keepen en ging Kjell in het doel. Met Ferid op het middenveld probeerde we er een betere 2de helft van te maken.

Bruheze ging door met goed voetballen en raakte ook in de 2de helft enkele keren paal en lat.

ZSV F1 kwam in de 2de helft iets meer aan voetballen toe en we kregen zelfs een aantal corners. Uit in van de corners kwam de bal op ongeveer 25 meter van het doel voor de voeten van Kay,die twijfelde geen moment en haalde snoeihard uit.

Helaas ging de bal hard op de lat, dat had een doelpunt mogen zijn. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 7-0 verlies.

Nu had de keeper van Bruheze het probleem dat hij het koud had, dat probleem had Bas vorige week. Kjell en Ferid hebben dat probleem vandaag niet gehad, die hebben genoeg te doen gehad toen ze in het doel stonden.

Na de penaltyserie snel naar binnen en opwarmen onder de hete douche en volgende week de wedstrijd tegen “buurman” SJVV.