Een uitwedstrijd voor ZSV F2 tegen Stiphout Vooruit F5G.

De eerste helft van de wedstrijd ging het over en weer wie de bal in bezit had,
en leek het erop dat beiden teams niet verder dan het middenveld kwamen.

De teams bleven de bal afnemen van elkaar of als iemand wou schieten blokken of de bal het veld uitschoppen.
Totdat Stiphout Vooruit F5G een kans kreeg en in de eerste helft een goal zette.

Helaas heeft ZSV F2  geen tegengoal gezet in de eerste helft, dus de stand met de rust was 1-0 voor Stiphout Vooruit F5G.

Na de rust ging het veel beter er werdt nu beter overgespeeld en hebben beiden teams verschillende kansen op goal gehad, die helaas over of naast de goal gingen.

Totdat ZSV F2 nu een kans kreeg, de bal werdt naar Ruben Welten gespeeld die de bal vervolgens passte naar Tim Bots die schiet op doel en GOAAAAAALLLLL......1-1 gelijkspel.

Na de gelijkmaker probeerde Stiphout Vooruit F5G meteen een tegengoal te maken, ze kregen de bal en kwamen wel heel dicht bij de goal van ZSV F2.
Koen van den Berkmortel zag dat gelukkig optijd, hij nam een sprintje pakte de bal af en shopte die weg (uit) voordat de tegenspeler op hun goal kon schieten.

Na deze mooie redding van Koen van den Berkmortel heeft Stiphout Vooruit F5G toch nog 2 goals gezet in de 2de helft en ZSV F2 jammer genoeg geen meer.
De stand werdt 3-1 voor Stiphout Vooruit F5G.