Aanvang: 9:15 uur

Een thuiswedstrijd voor ZSV F2. tegen Rood Wit 62 F4, en de jongens hebben geluk want het is prachtig weer en ze hebben vele toeschouwers.

ZSV F2. begint de eertse helft met Yanik Jacobs in de goal als keeper.

ZSV F2. doet goed zijn best enzo ook Rood Wit 62 F4.
Tim Bots krijgt in de eerste helft een vrije trap, hij neemt hem en jawel rechtstreeks de goal in, het eerste doelpunt is gezet door ZSV F2.

Het is nu 1-0 voor ZSV F2. en wat was het spannend want Rood Wit 62 F4. voetbalde ook sterk en kwamen dus al gauw met een tegengoal de stand is nu 1-1.

De bal gaat van team naar team, de scheitsrechtster heeft een paar keer gefloten omdat er een paar spelers tegen elkaar opgebotst waren, een aai over de bol elkaar een handje geven en er werdt weer gevoetbald.

Rood Wit 62 F4.krijgt de bal en zet nog een goal in de eerste helft,
de stand is nu 1-2 voor Rood Wit 62 F4.

Na de rust gaat bij ZSV F2. Koen van den Berkmortel in de goal als keeper.
"Kom op jongens jullie kunnen het" wordt er geroepen langs de lijn, de bal wordt heen en weer gespeeld Niels Munsters van ZSV F2. krijgt de bal, loopt naar voren, hij is wel ver van de goal af maar krijgt een kans om te schieten, hij tikt de bal over een speler heen en de bal rolt de goal in, de stand is nu 2-2. gelijkspel.

En de stand bleef niet 2-2 een paar minuten na de gelijkmaker krijgt Jordy koolen van ZSV F2. de bal hij nam een shot met zijn linkse voet en weer een goal,
de stand is nu 3-2 voor ZSV F2.

Het is een hele mooie wedstrijd wat wordt er goed gevoetbald door beiden teams, dan krijgt Rood Wit 62 F4 de bal en zet een goal, de teams staan nu weer op gelijkspel.
de stand is 3-3.

Toch lukt het de jongens Van ZSV F2. om nog een goal te zetten
doordat Tim Bots een vrije trap kreeg.
Tim neemt de vrije trap speeld de bal mooi aan naar Yanik Jacobs die neemt de bal aan schiet en zette een goal, de stand is nu 4-3 voor ZSV F2.

Nog een paar minuten te gaan voordat de wedstrijd is afgelopen, kom op jongens opletten wordt er geroepen vanuit de zijlijn.

Oei oei dan gebeurt het een speler van Rood Wit 62 F4. neemt de bal af en rent plots richting de goal van ZSV F2.,
het was zo plotseling dat niemand achterin stond bij ZSV F2.

keeper Koen van den Berkmortel van ZSV F2. ziet hem aankomen, hij loopt uit de goal naar de speler van Rood Wit 62 F4. toe die schiet en jazeker de bal wordt tegengehouden door Koen van den Berkmortel.
Dat was een hele mooie redding en houd de stand op 4-3 voor ZSV F2.

Weer een hele mooie overwinning voor ZSV F2.