ZSV F2. begint de wedstrijd met Koen van den Berkmortel in de goal,
Rodi van den Horst & Robin Aarts in de achterhoede (verdediging)
Ruben Welten & Nick Engels in het middenveld,
en Tim Bots & Jordy Koolen in de voorhoede (spits).
Niels Munsters & Yanik Jacobs zijn als eerste de wissels.

De wedstrijd begint en al gauw genoeg wordt er een goal gezet in de eerste helft door Mifano F4., het is 1-0 voor Mifano F4.

De jongens van ZSV F2. proberen er alles aan te doen om ook een goal te zetten.
Zo kreeg Rodi van den Horst een hele mooie kans hij kreeg de bal je zag hem een beetje twijfelen "overspelen of de kans nemen" omdat Rodi door kon rennen en een gaatje op goal zag, hij nam de kans om op goal te schieten accchhh, was een mooie poging maar helaas geen goal.

Niels Munsters wisselt met Nick Engels

In de eerte helft hebben de jongens van ZSV F2, genoeg kansen gehad maar het lukte niet om die goal te zetten.

Dan wordt de bal wordt naar Jordy Koolen gespeeld, Jordy rent richting de bal een speler van Mifano F4. ook  die maakt een sliding en haalt Jordy Koolen neer.
De scheitsrechter zag dit en ZSV F2. krijgt een vrije trap vlak bij de goal van Mifano F4.
De vrije trap wordt genomen door Tim Bots, Tim Neemt de vrije trap schiet rechtstreeks op goal maar helaas deze gaat ook mis.

Bij mifano F4. krijgen ze ook een aantal kansen maar daar stak ZSV F2.een stokje voor
Mifano krijgt de bal rent naar de goal van ZSV F2. gelukkig stond Koen van den Berkmortel in de verdediging bij ZSV en zag de speler van Mifano aankomen en neemt de bal vlak voor onze eigen goal af en schiet de bal weg.

Nick Engels wisselt met Rodi van den Horst.
Yanik Jacobs wisselt met Ruben Welten.

Na nog 2 hele mooie kansen voor ZSV F2. in de eerste helft door Jordy Koolen met behulp van zijn team bleef de stand in de eerste helf op 1-0 voor Mifano F4.

In de 2de helft gaat Robin Aarts in de goal bij ZSV F2.
Niels Munsters & Koen van den Berkmortel staan in de achterhoede (verdediging).
Yanik Jacobs & Nick Engels op het middenveld,
en Jordy Koolen & Tim Bots als spits.
Ruben Welten & Rodi van den Horst staan als wissel.

De 2de helft begint goed voor ZSV F2. vele kansen maar nog steeds geen goal
totdat Mifano F4. een foutje maakte en een eigen doelpunt scoorde, wat natuurlijk heel goed uitkwam voor ZSV F2. het maakt de stand gelijk 1-1.

Rodi van den Horst wiselt met Jordy Koolen
Ruben Welten wisselt met Tim Bots.

Rodi van den Horst heeft een botsing met een speler van Mifano F4. , Mifano krijgt een vrije trap deze werdt mooi verdedigd door ZSV F2. zodat de bal weer de goede kant opging richting Mifano hun goal.

Tim Bots wisselt met Niels Munsters
Jordy Koolen wisselt met Koen van den berkmortel.

Bij de goal van Mifano F4. geeft Nick Engels een hele mooie voorzet naar Tim Bots, Tim schiet en goal......het is nu 2-1 voor ZSV F2.

ZSV F2. speelde goed in de 2de helft de kansen die ze kregen werden nu ook genomen en beter overgespeeld.

De wedstrijd is bijna afgelopen maar nog niet voorbij dus kom op jongens, ZSV F2 krijgt de bal de bal wordt overgespeeld naar Jordy Koolen die vlak bij de goal van Mifano staat, Jordy ziet dat Tim Bots vrij staat geeft een mooie voorzet naar Tim Bots die schiet en het is 3-1 voor ZSV F2.