Wat een prachtig weer vandaag om weer eens een leuke voetbalpot op de mat te leggen.

En dat is precies wat er vandaag gebeurde in de thuiswedstrijd tegen Stiphout.

Geheel in het nieuw gestoken met prachtige tenues zagen de jongens en meid van F1 er weer goed gekleed uit. ZSV daarvoor alvast bedankt.

Vandaag weer met 7 spelers, Bas is geblesseerd en hij is ook een weekendje weg. Volgende week is hij er gelukkig weer bij.

Dus we starten vandaag in de bekende opstelling, alleen gaat Ferid in de 1ste helft keepen en Jadon de 2de helft.

Het is vanaf de eerste minuut een spannende en gelijkopgaande wedstrijd. Achterin hebben Eva, Sem en Kay het goede ritme van de afgelopen wedstrijden weer goed te pakken en blokkeren vele aanvallen van Stiphout. Op het middenveld spelen Jadon en Kjell ook een goede partij, ze weten elkaar regelmatig te vinden en krijgen de ballen goed ingespeeld van achteruit. Voorin werkt Jesse hard en is veelal aanspeelbaar. Dit keer gaat hij de duels wel goed aan en zorgt ook hij voor de nodige combinaties.

Zoals de afgelopen weken vaker het geval is komt ZSV verdiend op een 1-0 voorsprong. Eva speelt vanuit de achterhoed de bal in op Kjell en die begint aan een solo. Jesse trekt naar buiten en is aanspeelbaar, Kjell besluit rechtdoor te lopen en schiet zodoende de 1-0 binnen. Verdiend op 1-0. Stiphout blijft ook gevaarlijk en Ferid heeft een paar goede reddingen nodig, helaas wordt het net voor rust 1-1.

Jesse krijgt dan nog een mooie kans op de 2-1, goede redding van de keeper.

F1 blijft ook in de 2de helft goed combineren en laat de bal snel over het veld rondgaan en komen nog kansen voor Jesse, Ferid en Kjell helaas wil de bal er nu niet in. Aan de andere kant valt dan wel de 1-2, is niet erg we hebben nog tijd genoeg om de meer als verdiende gelijkmaker te maken. Er wordt vandaag tot aan de laatste minuut hard gewerkt en goed gevoetbald, alleen de 2-2 valt vandaag niet. Ook Jadon, Eva, Kay en Sem houden het achterin verder dicht, dus zodoende is de eindstand 1-2.

Complimenten voor de werklust en het vertoonde spel, De punten komen wel als we zo blijven voetballen. Het voetbal is goed en mooi om naar te kijken. Fijn weekend.