Verdiende overwinning en eindelijk 3 punten

2 - 6

ZSV JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 202

5 april 2014 9:15

Weer een prachtige dag om te gaan voetballen. Vandaag de uitwedstrijd tegen Lierop F1, een tegenstander die ongeveer gelijk staat aan ons qua punten.

Iedereen op tijd, op naar Lierop. De nieuwe tenues aan, warming-up, onder aanvoering van de aanvoerder van vandaag Ferid en beginnen aan de wedstrijd.

Gelukkig is Bas weer hersteld van zijn slepende liesblessure, dus we hebben een fitte selectie tot onze beschikking.

F1 komt flitsend uit de startblokken, waar we elke week op trainen, de bal rond laten gaan en goed inspelen wordt prima op de mat gelegd en dat resulteert in de 1ste goal na pakweg een paar minuten.

Jesse krijgt de bal aangespeeld en stuurt Jadon de ruimte in achter de verdedigers van Lierop.

Jadon komt in een moeilijke hoek maar besluit toch op het doel te schieten, wat resulteert in een 0-1 voorsprong, prima goal, mooie aanval. Sem, Eva en Kay sluiten vandaag goed aan en zorgen dat de aanvallers van Lierop niet veel in te brengen hebben.

Na nog een paar kansen van Kjell, Sem en Jesse, krijgt Kjell een bal aangespeeld aan de zijkant, hij zet de bal goed voor en Jesse loopt er prachtig tegenaan, vanuit de lucht schiet hij de 0-2 binnen. Wat een begin.

Lierop komt daarna iets beter in het spel en dat resulteert vlak voor de rust in 1-2. Geen paniek lekker blijven voetballen dan is er niets aan de hand.

ZSV gaat in de 2de helft door met goed combinatiespel en de jongens en meid weten elkaar goed te vinden, ik ben niet aan het overdrijven, maar de ene aanval is nog mooier als de andere.

ZSV krijgt een corner, genomen door Kjell. Hij schiet de bal voor en de keeper slaat de bal in eigen doel 1-3.

Ook Eva en Sem krijgen vandaag de kans om een doelpunt te maken, maar helaas gebeurde dat vandaag nog niet. Kay is achterin weer het slot op de deur en Bas staat een goede wedstrijd te keepen.

Lierop komt nog wel terug in de wedstrijd, door een afstandschot wordt het 2-3, zou het dan toch nog spannend worden.

Om een lang verhaal kort te houden, spannend werd het niet meer, want uit een goede aanval tussen Jadon, Ferid en Jesse, scoort de laatste de verdiende 2-4. Wedstrijd gespeeld, 3 punten in de tas. Fijn om ook eens en wedstrijd met zeer goed voetbal winnend af te sluiten.

Ferid beloont zijn goede spel vandaag ook met een doelpunt hij scoort de 2-5. De eindstand wordt bepaald door Kjell die de 2-6 in de touwen schiet. De jongens en meid waren na afloop zeer gelukkig met deze 3 punten en hebben een goede wedstrijd afgeleverd.

Na de wedstrijd getrakteerd met een zakje chips, door een trouwe fan, ging we tevreden terug naar Zeilberg. We gaan de competitie nog mooi afsluiten. Het spel is er zeker na. Fijn weekend en op naar volgende week thuis tegen ASV