12 april 2014 9:15

Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen ASV f2 op het programma. Met het mooie weer en de nieuwe sokken moet het vandaag goed komen tegen de nummer laatst van de competitie.

We hebben een fitte selectie, alleen ontbreekt vandaag Kay, dat is natuurlijk jammer, want dan hebben we weer geen wissel. Dan doen we het vandaag wel weer met zijn 7-en.

Jesse is vandaag de aanvoerder, onder aanvoering van hem beginnen we aan de warming-up, veel warming-up is niet nodig door het heerlijke weer.

Er zijn vandaag weer veel supporters voor onze jongens en meid, hopen dat ze een mooie wedstrijd krijgen voorgeschoteld.

We spreken vandaag af dat we goed en fel beginnen aan de wedstrijd en dat we de bal goed moeten rond laten gaan.

F1 begint ook uitstekend aan de wedstrijd en binnen een paar minuten is het duidelijk dat het vandaag veel eenrichtingsverkeer wordt.

Sem en Eva kunnen vandaag veel mee naar voren en hoeven niet veel te verdedigen vandaag. Kjell begint als laatste man maar is overal op het veld aanwezig.

Jadon werkt hard op het middenveld, samen Ferid die vandaag ook een goede wedstrijd speelt. Jesse was vandaag een goed aanspeelpunt in de voorhoede en legde vandaag ook de nodige meters af.

Bas heeft het rustig vandaag in de goal en krijgt in de eerste helft ook maar 1 schot op doel, helaas voor Bas gaat die er ook in. Verder een prima wedstrijd gekeept.

Bas heeft het in de eerste helft wel gezien met het keepen en besluit de 2de helft te gaan voetballen, Ferid gaat de 2de helft in het doel.

De eerste helft speelt ZSV uitstekend combinatievoetbal dat resulteert in doelpunten van Jadon( 3x), Kjell(2x), Ferid, Jesse en een uitstekende goal van Eva. Eva’s goede spel van de laatste weken werd vandaag bekroond met een doelpunt. Goed gedaan Eva.

Als we de bal nog wat vaker gegund hadden aan de vrijstaande medespelers had de tussen stand nog hoger kunnen uitvallen. Maar Jesse, Jadon en Kjell zagen elkaar vandaag wat te vaak over het hoofd, zodat de ruststand 9-1 werd.

In de 2de helft bleef f1 prima voetballen. Bas had het achterin als laatste man goed voor me kaar en Sem en Eva bleven de aanval ondersteunen. Eva en Sem kregen ook wat kansjes, maar besloten de bal af te geven op hun medespelers i.p.v. zelf op doel te schieten.

Ferid had het in de 2de helft net zo rustig als Bas en kreeg dus ook geen doelpunt meer tegen.

Jadon, Kjell en Jesse bleven in de 2de helft hard werken en kregen nog vele mooie kansen. In de 2de helft werd er nog gescoord door Kjell(2x), Jadon(2x) en Jesse. Wat resulteerde in een einduitslag van 13-1.

Prima wedstrijd, goede wedstrijd. Nu zijn we 2 weken vrij, de competitie wordt weer voortgezet op zaterdag 3 mei met de uitwedstrijd tegen Brandevoort.