2 - 3

RKPVV E1

E-pupillen zaterdag, E4, 2e klasse 202

12 april 2014 10:30

Hedenochtend stond een thuiswedstrijd tegen de E1 van RKPVV op het programma. In de eerste helft werden we getrakteerd op een partijtje goed samenspel van de roodwitten uit Helmond. Hier hadden we het lastig mee en kwamen in de eerste helft op een 0-2 achterstand. Goals die rommelig tot stand kwamen...maar wel tellen... Onze achterhoede was weinig te verwijten, sterker nog Mika, Ray, Luuk, Jens en Jordi speelden sterk vandaag.
Een strakke actie van Jordi zorgde voor de 1-2. Hij kwam vanuit de rechtsachterpositie, stak het hele veld over en knalde de bal in het doel, waar de keeper een voorzet verwachtte. Net voor het rustsignaal maakte RKPPV de 3-1. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Uit een corner van Jort kopte Jens de 3-2 binnen. We begonnen er weer in te geloven. Open kansen, 2x de paal, 1x de lat en vooral een sterke keeper van de tegenpartij zorgden ervoor dat de 3 punten mee naar Helmond gingen. Met iets meer oog voor elkaar en dat kleine beetje geluk hadden we de wedstrijd kunnen beslissen...maar ja..da's makkelijk zeggen. De voorhoedespelers Jaimy, Jort, Daan, Lex en Levano hebben hard gewerkt deze wedstrijd.
In deze competitie verliest iedereen van elkaar, dus we kunnen nog steeds bovenin mee draaien. Een knappe prestatie tegen o.a. tweede jaars E-spelers. We worden zeker niet weggespeeld !