...

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse P09

23 maart 2014 10:00

Zondag 23 Maart de wedstrijd ZSV VR2 – BRUHEZE VR 1

na enkele weken van zacht lente weer ,was het vandaag  weer koud langs de lijn voor de toeschouwers van deze wedstrijd. de jeugd spelers Julia en Nienke waren er vandaag ook weer bij, ook Loes was weer van de partij ,en Silvana  ging vandaag in het doel , Fleur en Marion waren afwezig. de wedstrijd begon zoals verwacht ,met een aanvallend Bruheze . en Zsv moest hard werken om de aan vallen op te vangen . dat lukte naar behoren , al moest er regelmatig een hoekschop weggegeven worden. na 25 minuten werd het na een mooie voorzet vanaf rechts , die koel afgerond werd 0-1 voor Bruheze . en een mooi afstand schot vloog even later gelukkig voor ons , over de lat. We probeerden onder de druk uit te komen en af en toe lukte dit goed , echter kwamen  we niet toe aan echt gevaarlijke aan vallen . na 35 minuten haalde  een speelster van Bruheze van 35 meter genadeloos uit en de bal vloog kansloos voor Silvana hard in de linker boven hoek in het net . Silvana keepte een goede wedstrijd  en was bij beide doelpunten kansloos ! en op de inzet van alle speelsters viel niks aan te merken , maar Bruheze is gewoon een veel meer ervaren team als Zsv  al komen we wel steeds meer in de goede richting en geven we het hun  toch steeds beter partij. Ik heb de 2e helft niet gezien , omdat ik met Lisa mee ben gegaan naar Merefeldia  waar zei  de geel zwarte kleuren mee moest gaan verdedigen met Zsv VR 1. Ik heb wel gehoord dat de 2e helft een meer gelijk waardig verloop had en dat Zsv VR 2 toch een 3 tal mooie kansen kreeg ,maar tot een doelpunt kwam het niet. volgende week spelen we thuis om 10.00 uur tegen Sjvv VR 2 , dat vandaag met 1-1 gelijk speelde tegen Asv VR 1 , en gaan we er alles aan doen om de punten in de Zeilberg te houden bij winst stijgen we van de 5e naar de 4e plaats.