Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse P09

6 april 2014 13:00

zondag 6 April de wedstrijd SJVV VR 2 – ZSV VR2

met Silvana in het doel, omdat Marion moest werken, en zonder Lizet die helaas grieperig was gingen we om 11 uur 45 richting de St Josef voor de lastige uitwedstrijd tegen SJVV VR 2.

na vorige week in een gelijkwaardige wedstrijd met 0-1 verloren te hebben van SJVV , werd er vandaag opnieuw verloren in een gelijkwaardige wedstrijd van SJVV. de eerste helft was SjVV   wat sterker , en kregen ook enkele goede kansen, die echter niet werden benut. Toch was de ruststand 2-0  omdat  de 2 doelpunten die SJVV scoorde erg gelukkig voor SJVV en ongelukkig voor ZSV in het net belande. ZSV moest vooral verdedigen de 1e helft.                                  In de 2e helft waren er veel omzettingen binnen het team van ZSV Fleur ging in het doel , Silvana werd laatste vrouw,  en Lisa ging van laatste vrouw in de spits , Julia kwam in de verdediging, en er kwam een geheel nieuwe voorhoede met Nynke , Lisa en Sandra. er kwamen nu ook kansen voor ZSV en de druk op de verdediging van SJVV werd opgevoerd. Nynke kwam op links enkele keren gevaarlijk door. En Sandra op rechts was enkele keren gevaarlijk dank zei haar snelheid. Lisa leek tegen  te gaan scoren ,maar haar schot werd gestopt door de keepster van SJVV. in de 85e minuut was het Nynke die een foutje van de keepster van SJVV afstrafte, en koelbloedig  de 2-1 scoorde . ZSV ging nog meer risico’s nemen om te proberen de gelijkmaker te forceren. maar uit een counter scoorde bepaalde SJVV de eindstand op 3-1. een compliment voor het hele team ,voor de geweldige inzet die getoond werd in deze wedstrijd.                            de volgende wedstrijd is uit tegen ASV  VR1.