80'

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse P09

21 april 2014 10:00

zondag 21 april de wedstrijd ZSV VR2 – ASV VR 1

vandaag de wedstrijd tegen inmiddels een van de  kandidaten  voor het kampioenschap. Vorige week werd er kansloos verloren in de uitwedstrijd  tegen deze tegenstander, maar vandaag  lieten onze dames zich van hun beste kant zien , en gingen zei voetballend en met volle inzet de strijd aan met ASV. In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd  en creëerde ZSV enkele mooie aanvallen ,maar 2 schoten van Ilse , die elke week beter wordt na  lang blessure  leed, werden gestopt door de keepster van ASV . Loes kreeg de opdracht ,om de gevaarlijke spits van ASV  meteen aan te pakken zodra zei de bal kreeg, en deed dit voortreffelijk . en de achter hoede gaf nauwelijks kansen weg. het middenveld probeerde de voorhoede  te bedienen , en dat lukte behoorlijk goed. toch was het ASV dat op 0-1 kwam , door een vrije trap van de spits die net onder de lat in het doel belande. verder werd ASV  zelden gevaarlijk. de 2e helft was 3 minuten  aan de gang ,toen ASV heel gelukkig op   0-2 kwam. ZSV herpakte zich snel en deed er nog maar eens een schepje bovenop en werd beloond met de verdiende aansluit treffer gescoord door  Ilse die de haar geboden kans koelbloedig benutte 1-2.  helaas werd het snel hierna 1-3  en kreeg ASV even later een terechte strafschop die benut werd door ASV 1-4 . Suzanne  ging alleen op de keepster van ASV af, en werd aangetikt door een verdedigster van ASV , en verloor haar evenwicht ,waardoor ze niet goed meer tot een schot kwam, de scheidsrechter gaf alsnog een terechte strafschop aan ZSV. Suzanne benutte de strafschop koel bloedig ,en bepaalde de eindstand op 2-4. na deze wedstrijd kunnen we vol vertrouwen  uit kijken naar de komende thuis wedstrijd tegen Deurne  ,waar we  na 2 keer een 0-0  uitslag  nu eindelijk  eens een overwinning  en dus 3 punten  uit het vuur willen slepen. Ik heb er alle vertrouwen  in  en bij winst stijgen we naar de 5e plaats wat een prima prestatie is van onze dames  in het eerste seizoen  dat zei mee doen in de competitie !  succes tegen Deurne zondag 27 April thuis om 10.00 uur.                                                succes  Toon van den berg .