ZSV VR2 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse P09

4 mei 2014 10:00

zondag 4 mei de wedstrijd ONDO VR 1 – ZSV VR 2

de laatste wedstrijd  van het seizoen ,was op voorhand ook de moeilijkste wedstrijd van dit seizoen. de tegenstander ONDO  uit Heusden dat ook  nog de bekerfinale van de 6e klasse gaat spelen 25 Mei , was tot op het bot gemotiveerd om het kampioenschap  en dus promotie naar de 5e klasse  binnen te gaan halen .  de eerste 10 minuten kwamen we nog zonder tegen doelpunt weg  maar toen ging het snel ,en was het aan  goed keepers werk van Fleur te danken dat het bij rust nog geen dubbele cijfers waren op het scorebord . de ruststand was 7-0 . ONDO  was gewoon een maat te groot voor ons , in de 2e helft wilden we in ieder geval proberen om ONDO niet de 10 doelpunten te laten maken , waar het publiek om vroeg . ook al deed het hele team weer zoals het hele seizoen al hun uiterste best om dit te gaan bereiken , was het na 90 minuten toch 10 – 0 . helaas voor ons werd een heel goed genomen vrije trap van Silvana , vlak voor tijd  gestopt door de keepster van ONDO  e n voorkwam zei zo een doelpunt voor ZSV de sfeer zat er al goed in bij ONDO , een orkest speelde  feestelijke muziek ,ook al kon niet iedereen dit waarderen . zie de foto van Jelle ! na het laatste fluitsignaal barste het feest los in Heusden ,en werd er namens ZSV  een bos bloemen gegeven  om onze waardering te tonen ,voor dit goede en heel sportieve team ! ook kregen onze dames een krat bier van de tegenstander aangeboden , omdat zei ons als een hele fijne en sportieve tegenstander zien . en na afloop kregen we allemaal nog een consumptie van ONDO , omdat wij  zo sportief waren om in andere shirts te spelen , zodat zei in hun eigen shirts van hun sponsor te kunnen spelen wat natuurlijk ook mooi is voor de foto’s. ZSV VR2 kan terugkijken op een leerzaam jaar , en het seizoen werd afgesloten met een keurige 6e plaats .

en als ik de signalen van de dames en de begeleiding  met mijn grote oren goed heb opgevangen , dan hebben de begeleiding en veel speelsters dit seizoen als heel plezierig ervaren . de trainingen werden erg goed bezocht , en daardoor is er toch heel veel vooruitgang geboekt. de onderlinge samenwerking  was goed . ik neem aan dat dit seizoen , de komende tijd nog wel eens besproken gaat worden  door de technische staf en de speelsters . dan kan iedereen aangeven wat positief was ,en als er dingen zijn die een speelster negatief heeft ervaren , dan deze ook graag melden ,zodat  er schoon schip gemaakt kan worden . zodat  we er na de zomer weer met zijn allen tegen aan kunnen gaan.  Toon van den Berg.