11 - 1

NWC E6

E-pupillen zaterdag, E4, 2e klasse 202

10 mei 2014 10:30

Hedenmorgen traden we aan tegen de E6 van NWC. We misten vandaag Jaimy en Jort en hadden dus maar 1 wissel. Met het regenachtige weer, was dit prima. We stonden gelukkig niet te lang stil. In de eerste helft kregen we Asten snel op de knieen. De ruststand van 4-0 was terecht. In de tweede helft moesten we scherp blijven en aan ons doelsaldo werken. De eindstand van 11-1 ziet er leuk uit....maar we hadden best veel kansen laten liggen. Goed dat we ze wél wisten te creeren. complimenten ook naar de keeper van Asten, die vele schoten wist te pareren.
Achterin hebben we -behoudens de eretreffer van Asten-, niets weggegeven. Er werd geconcentreerd verdedigd en direct opgebouwd. Voorin was het bij vlagen mooi om te zien hoe makkelijk onze aanvallers elkaar wisten te vinden, en ook elkaar de assist gaven.
Met doelpunten van Daan en Jordi, beiden 1x, Lex 2, Levano 3 en gelegenheidsaanvaller Jens 4x. Die van Jordi was bijzonder; 5 meter over de middenlijn schoot hij snoeihard naar voren.. met enig fortuin belande de bal in het doel !