6-0 Overwinning ZSV F3 - Helenaveen/Griendtsveen F1

ST Helenaveen/Griendtsveen F1

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 206

11 oktober 2014 9:15

S. Goorts

ZSV F3 heeft in afgelopen weken al steeds beter spel laten zien, echter op 1 gelijk spel na was de tegenstander ons iedere keer net iets te snel af, en ging de tegenstander er met de winst vandoor.

Tot vandaag! Vandaag hebben we gespeeld tegen Helenaveen/Griendtsveen F1. Om 9.15 betreedt F3 het veld, en nadat we de tegenstander een fijne wedstrijd hebben toegewenst mag Helenaveen/Griendtsveen de aftrap nemen. De eerste 10 minuten zijn spannend en ZSV F3 en H/G F1 lijken aan elkaar gewaagd. Rond de 11e minuut echter ziet Linsey Slaats kans de bal voor goal te krijgen en is het Teun Verrijt die ZSV F3 op 1-0 zet! De rest van de eerste helft verloopt spannend, alhoewel het spel zich vooral op de helft van H/G F1 afspeelt. Onze verdediging, met Jarno van Gurp, Jasper van der Heijden en Joey van de Anker, houdt het achter goed dicht.

Na de rust komt F3 pas goed op gang. Vrij snel na rust is het weer Linsey Slaats die een voorzet geeft, en kan Tigo Hullegie (aanvoerder in deze wedstrijd) 2-0 maken! Het spel wordt steeds beter, Hiba Eddahmani geeft de bal door aan Vitaly Kostyuk, en Vitaly scoort de 3-0! In de 14e minuut, na een verre uittrap van keeper David Werner komt de bal bij Vitaly terecht. Vitaly zet voor aan Linsey, en Linsey schiet de bal op goal: 4-0! De toeschouwers juichen al, maar ZSV F3 is nog niet klaar!  In de 17e minuut neemt ZSV F3 een corner, en nadat Jarno van Gurp de bal mooi voor goal schiet kan Teun Verrijt zijn 2e goal maken, het is 5-0. De keeper van H/G F1 raakt helaas geblesseerd, en moet gewisseld worden. Onze F3 is nu pas echt goed op gang. Net voor het einde van de wedstrijd gaat Vitaly nog 1 keer op goal af met de bal en scoort 6-0! Spelers en publiek vieren feest. Onze eerste overwinning deze competitie, hopelijk volgen er nog meer! Goed gewerkt F3!