47'

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 200

27 februari 2010 10:30

6  -   3

Vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd van de voorjaars competitie, tegen Blauw-geel uit Veghel.
Laat dit nu net de tegenstander zijn waarvan we in de najaarscompetitie met 10-2 verloren dus we wisten dat we aan de bak moesten.

Er stond een stevige wind over het veld die we de eerste helft mee hadden, en waar we bij de eerste goal dankbaar gebruik van maakte. Na een verre uittrap van Teun kon Ward alleen op de keeper af die hij beheerst kansloos liet, 1-0.
Na de 1-0 liet  blauw-geel ook zien dat ze kunnen voetballen met goed samenspel creërde ze enkele goede kansen maar een goal bleef gelukkig uit, door goed keeperswerk van Teun of pech in de afwerking.

Na 23 minuten voetbal was het Ilias die de 2-0 liet aantekenen. 2-0 met de rust zou dat genoeg zijn nu Blauw-geel wind mee kreeg.  Al snel gaf zsv e1 antwoord, Ward zette de 3-0 op het scorebord. Na goed combinatievoetbal van Luc, Ilias en Joost was het  na vijf minuten weer raak, Ward stond op de goede plaats en maakte de 4-0. Dit mocht niet meer fout gaan, maar de volgende 8 minuten waren voor Blauw geel en van 4-0 werd het 4-3, Jos hield het niet meer en ging de jongens oppeppen. Dit hielp want 2 minuten later was het Ward die de marge weer op 2 bracht, 5-3 met nog 6 minuten te spelen. Met heel hard werken wat we trouwens de hele wedstrijd hebben gedaan hebben we deze 6 minuten overleeft en zelfs nog een keer weten te scoren, het was Ward die de eindstand 6-3 liet noteren.

Jongens een goede pot voetbal ga zo door.

Verslag Blauw-geel

ZSV E1 ~ BLAUW GEEL E1 6-3

Eindelijk weer de wei in, weliswaar een zwaar veld, regen en de straffe wind als extra
tegenstander. ZSV (Zeilberg) ging daar gemakkelijker en beter mee om: snel de lange bal op hun snelle spits die 5x scoorde. E1 bouwde van achter op (prima) maar kwam te kort in goede passing, dus te vaak balverlies. Knap dat we terugkwamen in de 2e helft tot 4-3. Daarna kwam de genadeklap door 2 counters van de tegenstander. We misten vandaag toch nog het juiste ritme, maar vooral de felheid en het doorzettingsvermogen om de tegenpartij op de knieën te krijgen. Jammer voor vandaag, maar komende week nieuwe kansen!

Met voetbalgroeten: Eric, John en Jan.