37'
43'

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 202

26 september 2015 10:30

Vanmorgen scheen het zonnetje over het prachtige sportpark van SJVV. We moesten aan de competitie beginnen en het zag er naar uit dat we een hele moeilijke wedstrijd gingne krijgen. Gesteund door een grote schare fans, die steeds groter lijkt te worden door het mooie en goede spel van de sterren van E2.  We begonnen goed aan de wedstrijd, Guus op doel, met het goede blok achterin van Niels en Teun, prachtig combinerend middenveld van Tim en Jur en zeker zo doeltreffende voorhoede van Ruben en Cas. Al snel leverde de druk een doelpunt op van Tim. Door een prachtig afstandsschot stonden we vrij snel met 0-1 voor. De druk bleef, ook al kwamen de sjvv'ers er af en toe gevaarlijk uit. Het duurde dan ook 15 minuten voordat de 0-2 viel. Na een lange pass achteruit het veld, viel de bal bij Cas in de voeten. Die twijfelde geen seconde en haalde doeltreffend uit: 0-2.  We verslapten wat, en 2 minuten voor rust viel er een corner bij ons binnen, ruststand 1-2.
De tweede helft lieten we de kaas niet van ons brood eten, we gaven nog meer gas en sjvv kwam er niet meer aan te pas. Ferid bracht de stand naar 1-4 door 2 keer bekeken te scoren, Het verzet was gebroken bij SJVV. Door prachtige goals van Tim, Jur en Niels kwam SJVV er nog goed vanaf: 1-7. Op naar volgende week!!