E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 202

3 oktober 2015 10:30

Scheidsrechter

lars de wit

Na de overwinning op SJVV mochten we weer aantreden tegen Stiphout. Een geduchte tegenstander. Maar we begonnen scherp aan de wedstrijd. Na 3 minuten ligt de bal er al in!! Na goed doorzetten van onze kant komt de bal voor de voeten van Sjoerd, en die trapt de bal perfect binnen. Een betere start konden we ons niet wensen. Maar voordat de tegenstander weet wat er gebeurt is het al 2 -0! Ruben let goed op en scoort. De ZSV-trein dendert door, want na 5 minuten is het al 3-0. Na een zeer mooi passje van Niels scoort wedrerom Ruben. Hierna gaat de wedstrijd wat meer gelijk op. We bereiken de rust met een 3-0 voorsprong. Na de thee komen onze mannen als herboren weer het veld op. Binnen 20 seconden ligt de bal er weer in, dit keer Jur die scoort na een mooie aanval. We blijven goed doorgaan en na 5 minuten in de tweede helft wordt het 5-0 wederom door Ruben. De strijd is gestreden, en we freewheelen naar het einde toe. Tussendoor scoort Tim de 6-0 met een prachtig schot. We laten het gas wat los en stiphout wordt gevaarlijker, wat uiteindelijk ook de verdiende eretreffer oplevert. Eindstand 6-1, prima prestatie van ons klein Barcelona!!