Jadon Pas (schot)
45'

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 202

17 oktober 2015 10:30

Stralend weer was een voorbode op wat komen ging. Na een reeks van overwinningen, zou het vandaag wel eens moeilijk kunnen gaan worden. Na de warming-up en de peptalk van trainer Martien beginnen ze scherp aan de wedstrijd. Meteen zitten ze er fel bovenop. Dit resulteert in een vrije trap voor ZSV, die genadeloos wordt binnen geschoten door onze rots in de branding, Niels. Daarna gaat de wedstrijd op en neer en blijft het spannend. Onze goed keepende Guus laat geen steken vallen. We missen een paar kansjes, maar scoren niet meer in de eerste helft. De tweede helft is andere koek. We komen er bijna niet meer uit en hebben problemen om de ballen bij de spitsen te krijgen. Na 2 minuten in de tweede helft probeert Teun nog een bal weg te werken, maar hij rolt buiten bereik van Guus in de lange hoek, 1-1. Maar zoals zo vaak deze competitie volgt er een perfect vervolg. Binnen 3 minuten scoort Jur met een afstandsschot: 2-1. Maar NWC is sterker en blijft drukken op onze goal. Al gauw scoort NWC met een prachtig schot, onhoudbaar voor onze Guus: 2-2. Maar ZSV recht zijn rug en laat er geen gras over groeien. Binnen 2 minuten komen we weer op voorsprong na een mooie combinatie. Cas rond mooi af na samenspel met Jadon. De voorsprong is weer voor ZSV. We worden helemaal terug gedrongen, maar NWC scoort niet meer. Wel scoren wij nog na een snelle counter na een hoekschop voor NWC. eindstand 4-2, volgende keer de topper tegen SSE!!