...
50'

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 202

24 oktober 2015 10:30

Vandaag stond de topper op het programma. 2 teams die nog geen wedstrijd verloren hadden. SSE had al heel vaak gescoord, dus we wirsten dat we het moeilijk zouden krijgen. Maar zoals zo vaak ligt de rol van de underdog ons goed! En dat bleek!! Binnen de minuut scoren wij de 0-1. Na een prachtige aanval scoort Rens. SSE stond aan de grond genageld. Hierna waren we zeker niet de mindere en hadden zelfs kans op meer. Maar na 8 minuten scoort SSE met een prachtig afstandsschot. Onhoudbaar voor Guus. Maar weer zoals zo vaak deze competitie scoren wij direct weer. Na de aftrap met een combinatie, scoort Jur de 1-2.. Maar de druk van SSE wordt groter en groter. De 2-2 lijkt niet tegen te houden. Na 13 minuten valt de gelijkmaker, weer een afstandsschot. We kijken elkaar aan en geven weer gas! Een minuut later staat het alweer 2-3!! SSE weet niet wat hun overkomt!! Rens scoort na weer een mooie combinatie. En weer worden we teruggedrongen op onze eigen helft, maar we staan hard te werken en SSE komt er niet door heen. Vlak voor rust valt dan toch de gelijkmaker. Niels speelt te hard terug, waardoor Guus alleen naar de bal kan kijken, 3-3. Ook meteen de russtand. We hebben het super gedaan, nu nog de tweede helft goed door komen. De tweede helft komen we bijna niet meer van de eigen helft af. SSE is stukken beter, maar bijt zich stuk aan onze hardwerkende jongens die niet op geven. Het duurt lang voordat de 4-3 valt, maar dan is het verzet nog niet gebroken. We blijven proberen door de verdediging heen  te breken en lopen met steeds meer man naar voren om de gelijkmaker alsnog te forceren. Hierdoor krijgt SSE meer ruimte en scoren in de slotfase nog 2x. Jammer, het was een schitterende wedstrijd , hard gewerkt van beide kanten en we hadden misschien meer verdiend. Op naar de volgende competitiewedstrijd!!