55'
71'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

12 september 2009 12:00

Vandaag hadden we weer een limburgse tegenstander, Blerick D1, een vrij sterk team met een krachtig middenveld. We kwamen al vrij snel op 0 - 1 doordat Ruhendry de verdediging van Blerick te snel af was. Na tien minuten kwam Blerick op 1 - 1 en twee minuten later zelfs op 2 - 1. Wre hadden onze handen vol aan het fysiek sterke spel van Blerick. Gelukkig maakte Stan v. Helmond met een schitterend schot er 2 - 2 van. We dachten met deze gelijke stand te gaan rusten maar na een schot op de lat reageerde Blerick attenter dan wij en scoorden nog 3 - 2. Dit was de ruststand. Na wat omzettingen en duidelijke afspraken begonnen we de tweede helft voortvarend. Davy stoorde heel goed en maakte de eerste minuut van de tweede helft er 3 - 3 van. Toen kwam Ruhendry los, hij maakte er na een mooie actie 3 - 4 van. Daarne schoot hij een corner rechtstreeks  achter de doelman van Blerick.3 - 5.
 Tusendoor kwam Blerick nog terug tot 4 - 5, maar Ruhendry maakte de beslissende 4 - 6 na een prachtige solo. Een zwaarbevochten overwinning na een flinke strijd.