S.V. Brandevoort F6

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 208

28 november 2015 10:30

Zaterdagmorgen half 11,
we gaan weer van start, vandaag proberen we net zo goed als vorige wedstrijd te spelen.
We gaan goed van start, proberen de bal af te pakken en via goed overspelen te schieten op doel. Verdedigers Sam en Bjorn laten de jongens van Brandevoort niet bij ons doel komen. Middenveld Rens en Luuk pikken de bal op en schieten naar voren, naar Quinn en Daan. Maar vandaag wil t niet zo lukken totdat onze wissel Daniël beetje uit de kluts de bal goed op goal schiet, doelpunt. Bijna rust maar net daarvoor schiet Brandevoort keertje op doel en door miscommunicatie tussen Sam en keeper Jens gaat de bal in t doel, rusten met 1-1. Na goede start van de helft wordt er regelmatig oo doel geschoten maar helaas geen doelpunt, of wel was niet zo goed te zien. Totdat beetje ongelukkig de bal achter onze keeper Bjørn verdwijnt. Dus proberen we weer opnieuw te scoren. Na een schot van jens komt de bal tegen hand van Daan, Brandevoort schopt bal weg en Quinn vuurt schot af, op de paal, Daan staat op en schiet hem alsnog binnen. Toch mocht t vandaag niet zo zijn ook de 3e goal rolt heel langzaam achter Bjorn. Omdat wij geen doelpunt meer kunnen maken, we vergeten af en toe goed tegen de bal te trappen verliezen we helaas de wedstrijd. Gauw vergeten en naar de volgende wedstrijd.