40'

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 200

13 maart 2010 10:30

1    -       0

Vandaag stond de wedstrijd tegen Rood wit op het programma, en het werd er één om snel te vergeten. We speelden erg onrustig alle ballen werden hard naar voren geknald, van opbouwen was totaal geen sprake. De hele eerste helft hebben we onder druk gestaan maar dankzij het goed verdedigen van o.a. Stan, Rob, Wessel en het goede keeperswerk van Teun was de beginstand ook de ruststand 0 - 0.
De tweede helft was iets beter en omdat de keeper aan de kant van Rood wit niet de vorm had van Teun en over een terugspeelbal heen dook, kwamen we zowaar op voorsprong. Ilias schoot de bal beheerst in  na het foutje van de Rood wit keeper. In de resterende 10 minuten golfde het spel op en neer met kansen over en weer maar doelpunten vielen er niet meer.

Het eind van het liedje is dat we toch drie punten hebben en over een maand praat niemand er  meer over. Maar willen we punten blijven halen dan moet het beter.