0 - 1

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

7 maart 2010 11:00

In de 1ste wedstrijd na de winterstop moesten we naar SVSH. Normaliter is dit voor ons een lastige tegenstander. We begonnen sterk aan de wedstrijd. En in de 6de minuut stonden we al met 0 – 1 voor toen Moniek na een dieptepass van Nathalie de bal beheerst achter de keepster deponeerde. Dit was echter geen garantie voor succes. En we lieten SVSH terug in de wedstrijd komen. Ook omdat wij kansjes kregen die we niet benutten. Ook in de 2de helft was dit ons euvel en omdat wij de 0 – 2 niet wilde maken bleef het lang bibberen. Maar na 90 minuten stond de zwaar bevochte 0 – 1 eindstand op het bord en blijven we mooi bovenin meedraaien.