1 - 0

Stiphout Vooruit F4

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 203

13 februari 2016 9:15

Zaterdagmorgen vroeg en koud, het zonnetje begint net te schijnen en dat is nodig om het veld een beetje te ontdooien. Gelukkig zijn onze jongens goed warmgelopen om te beginnen aan onze eerste wedstrijd na de winsterstop. Dat is te zien, de jongens zijn fel op de bal. Vandaag hebben we een extra sterspeler erbij, omdat Daan, Daniel en Amir er vandaag niet bij zijn. Stijn van Loon komt ons team versterken. Na enkele minuten van hard werken schiet Luuk de bal hoog in het doel, onthoudbaar voor de keeper. Niet lang daarna doet Rens hetzelfde vanaf de rechterkant van het veld, wederom een doelpunt. Stiphout krijgt de bal niet goed weg en als ze bij onze achterhoede komen zijn Sam en Bjorn er meteen bij om de bal af te pakken en netjes naar voren te spelen. Daardoor kan Luuk nog een keer op doel schieten en scooren. Door hard werken op het middenveld door Niek en Luuk, komt de bal bij Stijn, hij schiet de bal naar Quinn, die neemt aan en schiet de bal voorbij de keeper, waarmee de ruststand op 4-0 komt. Gauw wat drinken en beginnen aan de 2e helft.
Daar gaan we weer, ietsjes minder fel als de eerste helft maar Stiphout kan maar niet goed schieten op ons doel. Dit komt door goede verdediging en onze keeper Jens. Hij trapt de bal goed uit waarmee onze aanvallers weer richting doel kunnen. Na enkele schoten op doel en goede reddingen van de keeper van Stiphout is het toch weer raak. Stijn maakt de bal vrij en schiet op doel, 5-0. Dat waren nog niet alle doelpogingen, er volgden nog vele schoten maar nog maar eentje was er raak, Quinn bepaalde de eindstand op 6-0. Goed gewerkt jongens, revanche voor de vorige wedstijd ;-))