Quinn Welten (schot)

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 203

26 maart 2016 9:15

Weer vroeg uit de veren om vandaag te voetballen tegen de nummer 2, ASV F2.
Bjorn op doel met daarvoor Sam en Niek in de verdediging. Luuk en Jens op het middelveld en voorin staan Daan en Daniel. Het wil vandaag niet zo goed lukken, we proberen het wel maar gaat niet zo goed, we trappen naast de bal, vergeten de bal van de tegenstander af te pakken en daardoor kan ASV een goede corner maken, Bjorn zat er nog wel bij maar kon de bal niet uit het doel houden. Helaas voor ons staan we achter met 1-0 en heel gauw daarna volgt er een mooi schot van ASV en ook deze verdwijnt achter de keeper het doel in. Ruststand 2-0. Tijd voor onze wissels Rens en Quinn om er eens flink tegenaan te gaan. Ook het praatje tijdens de rust, hard werken, proberen de bal af te pakken en trap tegen de bal aan, heeft goed geholpen. Nu komen er voor ons ook meer kansen, de bal wordt weer afgepakt en er wordt goed tegen de bal aangetrapt door iedereen. Hierdoor kan Niek de bal naar voren trappen bij Quinn in de voeten, deze passt de bal naar Daan, hij schiet en de bal gaat in het doel, eindelijk 2-1. Gelukkig hadden we er zo veel zin in dat we nog een beetje beter ons best gingen doen, ASV kwam niet meer bij ons doel en na een goede pass van Daan kan Quinn de bal op goal schhieten, bam achter de keeper. 2-2 Na een erg goede 2e helft nemen we toch een puntje mee naar huis. Op naar volgende week !!