ZSV JO9-3JM

... (schot)

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 203

12 maart 2016 8:30

Zaterdagmorgen half 9, beetje vroeger dan normaal maar daar was vandaag niets van te zien. We begonnen meteen goed, Jens op doel, verdediging stond op zijn plaats, Sam en Daniel lieten niemand voorbij, middelveld Niek en Luuk stonden goed opgesteld en onze voorhoede Daan en Quinn stond klaar om te vuren op doel. Wat een spannende wedstrijd is het, er wordt erg hard gewerkt, de bal goed afgepakt en goed tegen de bal aangetrapt. Precies zoals we de laatste weken oefenen op de training. Helaas gingen bij ons de schoten op doel er niet in en konden we niet voorkomen dat einde van de eerste helft Brandevoort met een goed geplaatst schot op voorsprong komt. Rust, gauw wat drinken en we hebben afgesproken dat wat er ook gebeurt er vandaag door ons gescoord gaat worden. We beginnen goed aan de 2e  helft, wissels Rens en Amir beginnen ook meteen hard te werken zoals we in de 1e helft ook gedaan hebben. Door dit harde werken kan Luuk met een mooie knal de bal in het doel van Brandevoort schieten. De welverdiende gelijkmaker! Het spel gaat beide kanten op, van links naar rechts, onze schoten op doel gaan op de keeper af en deze kan ze goed tegenhouden. Onze keeper Jens maakt enkele superreddingen maar kan helaas niet voorkomen dat na een mooie redding de bal voor de voeten beland van de tegenstander waarna deze de bal hoog langs Jens in het doel schiet. We laten de moed niet zakken en proberen de bal weer af te pakken, over te spelen en te schieten op doel. Toch is het Brandevoort dat scoort, 3-1. Na een supermooie knal van Daan over de keeper, binnenkant paal beland de bal net over de lijn, voor ons tenminste ;=)) ! Helaas wordt dit niet geteld en in plaats van dat het 3-2 wordt scoort Brandevoort nog een keertje bij ons. De eindstand 4-1, beetje onverdiend want door het harde werken hadden we best een puntje verdiend!!
Volgende week dan maar weer proberen punten te pakken.