Assist: Quinn Welten
... (schot)

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 203

19 maart 2016 9:15

Vandaag gaan we weer kijken of we 3 punten kunnen halen. We hebben er allemaal reuze zin in. Dat is ook te zien in de eerste 5 minuten, na goed afpakken van de bal door verdedigers Sam en Niek komt de bal bij Luuk, hij passt de bal mooi door naar Daan, deze neemt de bal goed aan en schiet op doel, 1-0. Hierna laten we het een beetje verslappen en kan Sparta met een heel hard schot op doel schieten, zo hard dat deze onhoudbaar is voor keeper Jens. In de rust drinken we gauw wat en spreken we af dat we weer hard gaan werken net zoals vorige week en het begin van deze wedstrijd. Bjorn gaat op doel en Jens gaat op het middenveld. Het gaat weer prima, we werken hard en de keeper van Sparta moet de bal uit het doel houden na al onze schoten. Na een corner van Quinn komt de bal terug bij hem en hij schiet direct op doel en scoort, de welverdiende 2-1 door hard werken. We blijven hard werken en proberen de bal af te pakken, dit lukt zo goed dat Rens nadat hij de bal heeft afgepakt naar het doel gaat en de bal achter de keeper schiet, 3-1. Toch is dit niet onze laatste goal, na nog een mooie corner van Quinn belandt de bal voor de voeten van Niek, deze schiet de bal op doel en de bal verdwijnt achter de keeper mooi in het hoekje wat de eindstand op 4-1 brengt. We hebben allemaal hard gewerkt en daardoor hebben we welverdiend gewonnen, goed zo jongens !!