... (intikker)
... (schot)

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 203

16 april 2016 9:15

We zijn er weer helemaal klaar voor deze zaterdagmorgen, veel toeschouwers langs de kant die we willen laten zien dat we goed kunnen voetballen. We gaan goed van start, Jens op doel, achterin Sam en Rens, middenveld Luuk en Niek, voorin Daan en Quinn. Verder hebben we nog extra krachten aan de zijkant, Bjorn en Daniel.  We beginnen goed, zoals we besproken hebben zijn we fel op de bal en dit heeft als resultaat dat de eerste kansen voor ons zijn. Helaas zijn we te haastig en nemen we de bal niet aan voordat we schieten dus gaan ze net naast of over. Ook komen er kansen voor HVV, waarbij we goed de bal afpakken en er bijna niet schoten wordt op ons doel. En als ze in de buurt komen roept Jens dat de bal voor hem is en heeft hij hem ook. Toch valt het eerste doelpunt achter onze doelman, na eerst een mooie redding wordt het 2e schot toch hoog over hem heen getikt. Dat laten we ons niet op de kop zitten en na hard werken komt de bal voor de voeten van Daan, hij haalt uit en maakt de welverdiende gelijkmaker. 1-1 is ook de ruststand, we drinken gauw wat, rusten uit en bespreken weer dat we goed moeten werken, niet moeten dromen op het veld, goed tegen de bal moeten trappen en dat we de bal af moeten pakken van de tegenstander.  Jens heeft inmiddels geruild met Quinn, zodat hij de 2e helft kan voetballen. Alles gaat redelijk goed in de eerste 5 minuten van de 2e helft en er komen mooie kansen voor Daan en Luuk. Dit is echter van korte duur omdat de jongens van HVV de bal heel graag willen en deze ook beter afpakken dan dat wij dit doen.  Na een mooie redding van Quinn op een schot van de aanvaller van HVV komt de bal weer terug in het veld en kan een andere speler die vrijstaat nog een keertje vrij schieten op doel, helaas verdwijnt deze bal in het doel, 1-2. Dit vinden we niet zo leuk en we gaan weer hard werken. Door goed de bal af te pakken komt deze bal na een mooie aanval voor de voeten van Rens, hij twijfelt geen moment en tikt de bal in het doel van HVV, de welverdiende gelijkmaker. Nu worden het nog een paar spannende laatste 5 minuten, na nog een mooie kans voor ons is het toch uiteindelijk HVV die met de 3 punten aan de haal gaat. Na een mooie knal hoog in het doel bepalen zij de eindstand op 2-3. Helaas jongens, volgende week nog een keer proberen !