2 - 2

Mifano D1

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

6 maart 2010 11:45

Vandaag moesten we thus tegen Mifano D1, een tegenstander die we moesten kunnen verslaan gezien de uitwedstrijd sie we met 3 - 7 wisten te winnen. In het begin keek er geen vuiltje aan de lucht binnen drie minuten stonden we op een 2 - 0 voorsprong door doelpunten van Joep( op aangeven van Jimmy Meulendijks, en door Ruhendry. Daarna laten we het na om door te drukken, kansen voldoende maar het scoren leverde grote problemen op. Gaandeweg de eertse helft komt Mifano beter in de wedstrijd en ruiken mogelijkheden. Die komen er in de tweede helft en de eerste de beste kans is raak 2 - 1
Mifano gooit er nog meer strijd  in . doordat we zelf slordiger gaan spelen weten ze een paar minuten voor tijd zelfs de gelijkmaker te produceren. 2 - 2 Onnodig puntverlies w\aardoor het kampioenschap weer een stuk spannender wordt. Volgende week N.W.C. thuis waarvan we moeten winnen.