39'
55'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

13 maart 2010 11:45

Was het vandaag de beslissende wedstrijd in de race naar het kampioenschap? We wisten dat we verplicht waren te winnen om alles in eigen hand te kunnen houden.
De scherpte waarmee deze week getraind werd probeerden we mee te nemen naar de wedstrijd. Iedereen was tot op het bot gemotiveerd. Jordi v.d. Heijden was er na een lange blessure weer bij en speelde voortreffelijk. Na twee minuten was het Ruhendry die vanuit een scherpe hoek 1 - 0 maakte. Daarne kregen we door ons goede spel nog een aantal mogelijkheden maar het lukte niet om het net nog een keer te vinden. Uit één van de spaarzame tegenaanvallen wist N.W.C. 1 - 1 te scoren en dat was ook de ruststand. In de rust konden we alleen maar vaststellen dat we goed bezig waren alleen het geluk liet ond nog in de steek. Daar kwam in de tweede helft verandering in: Stan maakte te de verdediging van N.W.C. zo lastig dat hij voor de 2 - 1 kon zorgen. Even later kon Ruhendry bij de tweede paal de 3 - 1 maken en toen Stan Zeegers er in de 40e minuut de 4 - 1 aan liet tekenen was de wedstrijd gespeeld. Vlak voor tijd bekroonde Davy zijn goede wedstrijdinstelling met een doe;punt na een prima voorzet van Remco. 5 - 1. De overwinning werd luid bejubeld, de koppositie was weer veroverd en met de teamgeest van vandaag zijn we weer de titelfavoriet.