... (schot)
47'

E-Pupillen (najaar) E1, 1e klasse 200

12 september 2009 9:15

Vandaag stond de wedstrijd tegen Blauw geel uit Veghel op het programma.We kunnen kort zijn over de wedstrijd, ze waren een maatje te groot.
De eerste helft werden we compleet overlopen,we bleven niet bij onze man en blauw geel wist wel raad met de ruimte die ze kregen. Pas in de laatste minuut van de eerste helft konden we wat terugdoen, na goed doorgaan scoorde Ward de zogenaamde eretreffer.
Ruststand 7 -1, er moest iets gaan veranderen de tweede helft.

De tweede helft begon zoals die geeindigd was namelijk met een doelpunt van ZSV, het was  Ward die met een bekeken schot de 7 - 2 op het scorebord zette.
De tweede helft was een stuk beter dan de eerste, de spelers van Blauw geel kregen minder ruimte, ondanks de mindere ruimte wisten ze nog drie keer  te scoren, eindstand kwam daarmee op 10 - 2.

Jongens ga door zoals we de tweede helft gespeeld hebben, en leer van deze wedstrijd,  volgende week beginnen we weer met 0 tegen 0.