2 - 1

ZSV 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 11

25 september 2016 10:00

Een gevaarlijke wedstrijd, de pot tegen het eveneens gedegradeerde 3e van Beek en Donk. Al de hele week maakte het team zich zorgen. Niet zozeer om het spel van de tegenstanders, maar vooral het tijdstip zorgde voor de nodige onrust. Sommige spelers hadden namelijk sinds de F-jes niet meer zo vroeg op het veld gestaan.
08.30 verzamelen wil op een normale werkdag natuurlijk niets zeggen, maar op een zondagochtend... na liters bier op het vrijgezellenfeest van Van Zwam... na barwerkzaamheden tot het weer licht wordt... na een 12-uur durend Bunga Bunga feestje...tsja, dat is andere koek.

De technische staf besloot dan ook keihard op te treden bij eventuele telaatkomers. Brains had zijn fietsschema met enkele minuutjes te krap ingepland en werd hard gestraft. Mini Bear dacht een maas in de wet te hebben gevonden door een taxi ophaalservice te regelen en werd hard gestraft. Rond Rocky hing een alcoholwalm die met alle Axe Deo's in de gemeente Deurne niet was te verdoezelen, maar lichamelijk gezien was hij wel op tijd. En zodoende begon de wedstrijd.

Na een ijzersterk 1e kwartier waar ZSV de tegenstander klem zette, maar vergat te scoren, werd het toch duidelijk dat het 3e net dat extra procentje miste om de wedstrijd in zijn voordeel te beslechten. Stapje te laat bij de duels, verkeerde eindpass, net te slap er in vliegen en de kansen niet afmaken. Ondanks gelijkwaardig spel was de thuisploeg een stuk effectiever in de afronding. 2-0 Rust.

In de pauze werd er na een donderpreek van Yogi Bear en na nog wat extra deo te hebben gespoten besloten om er nog 45 minuten vol voor te gaan. Dit resulteerde in de 2e helft in een goal van Cupido. Met 1-op-1 voetbal en een extra spits werd geprobeerd de gelijkmaker te forceren, maar deze leek niet te willen vallen. De scheidsrechter maakte tijdens het slotstuk van de wedstrijd aan alle spanning een eind door een makkelijke gele kaart met bijbehorende tijdstraf te geven, waardoor de wedstrijd met 10 man moest worden uitgespeeld. Hierdoor was de eerste nederlaag van het seizoen jammerlijk een feit.