ZSV JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 203

24 september 2016 9:00

Zo, daar zijn we weer om te starten met onze eerste competitie wedstrijd.
Uit naar Mulo en we hebben er zin in, dat is ook te zien bij het starten van de wedstrijd.
Er wordt goed overgespeeld en er komen af en toe kansen voor de goal maar hij wil er niet in. Totdat Luuk van achteruit de bal meeneemt naar voren ruimte maakt om te schieten, ook hier zit weer een spelertje van Mulo tussen maar omdat Quinn goed oplet kan hij de bal oppikken en hard op doel schieten, eindelijk onze eerste treffer. Dat was ook de ruststand. Na rust gaan we goed verder, na goed samenspel komt de bal bij Stijn van Loon en hij wurmt zich een weg door de verdedigers en kan de bal goed inschieten, de welverdiende 2-0. Nu zijn we los, het overspelen gaat goed en onze verdediging, Stijn vGog, Finn en Luuk staan goed opgesteld als Mulo er af en toe uitkomt. Maar door een goede verdedigende actie van Stijn vGog kan hij langs de lijn naar voor, hier geeft hij een perfekte voorzet waarbij Daan deze alleen hoeft in te tikken, dit doet hij ook maakt de stand 3-0. Dit vinden we allen wel goed en laten Mulo steeds meer voetballen, hierdoor ontstaan in korte tijd 2 doelpunten welke niet door onze keeper Thijs  gestopt konden worden. HIerdoor worden we weer wakker en wordt er weer hard gewerkt, waardoor we  een corner krijgen. Stijn vGog hij schiet de bal op doel en deze draait met een klein beetje hulp binnen 4-2, maar dat is nog niet genoeg. Na enkele mooie kansen wordt de bal vanuit achter naar Jens gespeeld, hij neemt aan en schiet de bal mooi in het doel, 5-2. Het einde van de wedstrijd nadert en Mulo krijgt nog enkele kansen, onze verdediging staat goed op zn plek en Thijs houdt de rest er dan nog wel uit. Helaas ïn de laatste minuut komt er nog een tegendoelpunt, wat de eindstand 5-3 maakt. Heel goed gewerkt jongens, proficiat met de overwinning !!