ZSV JO9-1

Jens Bots (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 203

8 oktober 2016 9:15

Super enthousiast begonnen we weer......aan de laatste 10 min van de 2e helft !!!
Van te voren was het niet zo best, we stonden niet goed op te letten, pakten de ballen niet af en als we hem hadden trapten we de bal maar snel naar voren of weg zonder te kijken of er een medespeler stond. Daarom stonden we ook met 4-0 achter toen we eindelijk weer ons eigen spelletje gingen spelen. Pakten goed de bal af, liepen weer vrij en plaatsten de bal bij elkaar in de voeten. We wilden de bal hebben, dat was in de 1e helft absoluut niet het geval, daarom ook die achterstand. Maar door goed de bal te veroveren wist Finn de bal naar Jens spelen, deze nam goed aan, legde de bal voor zijn goede voet en met een goed schot over de keeper mooi in het hoekje. Er kwamen nog enkele kansen omdat Asten even niet wist hoe ze met deze spelmanier van ZSV moesten omgaan, mooie pas van Luuk naar Stijn vLoon, neemt goed aan, dribbelt een speler voorbij en schiet op doel, helaas in de handen van de keeper. Nog een mooie vrije trap van Luuk die nog net wordt gehouden door de keeper. Omdat we zo laat pas zijn begonnen met goed voetballen moeten we helaas de punten in Asten laten, hopelijk is dit volgende week niet het geval als Someren op de stoep staat. Jongens, goed blijven werken zoals in het laatste deel van de 2e helft, met elkaar en voor elkaar en dan komen de kansen en doelpunten weer vanzelf ;-))