6 - 3

ZSV JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 203

26 november 2016 9:00

Brrr, koud was het deze morgen. Met warme thermokleding onder ons geel-zwarte winnerstenue gingen we van start. Poeh zeg, was dat even schrikken toen Mierlo-Hout van start ging of stonden we nog gewoon te slapen?? Binnen 5 minuten stonden we achter met 1-0. Dit werd nog een beetje goedgemaakt door een mooie aanval via de zijkant naar Daan welke op zijn beurt de bal strak voorgaf aan Quinn en deze na een goede balaanname de bal hard achter de keeper schot. Dat was dan ook het beste wat we lieten zien in de eerste helft. Gauw genoeg maakte Mierlo-Hout 2-1, 3-1 en 4-1. We stonden er een beetje bij te kijken en de tegenstanders konden vrij schieten op Thijs, waarbij de ballen ook goed werden ingeschoten zodat hij ze niet kon houden. Dit zag er niet best uit en de kansen op onze broodjes frikandel/kroket lijken verder weg dan ooit ;-)) Na een goede peptalk van de coaches gaan we beter van start in de 2e helft. Ondanks dat we beter voetballen, feller zijn op de bal en beter overpassen (ipv de bal zomaar wegtrappen) wordt het toch nog 5-1 en 6-1. Dan komen onze laatste 10 minuten weer, en na goed verdedigend werk van Quinn en Daan, we hebben nl onze verdedigers en aanvallers even geruild komt de bal via mooie pass bij Jens, hij gaat af op doel en schiet de bal hard binnen, 6-2. Maar we willen toch even laten zien dat we goed kunnen voetballen en door hard werken op het middenveld van Luuk en Finn gaat de bal naar Jens, hij schiet op doel maar dit wordt afgeketst door de tegenstander, hierdoor belandt de bal voor de voeten van Quinn en deze schiet hard op doel. Met een goede redding wordt de bal door de keeper weggeduwd terug het veld in en daar staat nu net Stijn vGog, hij neemt de bal goed aan en schiet de bal hard en laag over de grond achter de doelman.......eindstand 6-3. Jongens hard blijven werken ook meteen in het begin van de wedstrijd dan nemen we vaker 3 punten mee naar huis......