Rood Wit'62 JO9-2

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 203

3 december 2016 9:15

Zo, de laatste wedstrijd alweer van de 1e competitiehelft.
Erg koud is het en de grond is nog n beetje hard. Ook onze toeschouwers staan er al weer om jullie aan te moedigen.  Met op doel Thijs en in onze achterhoude deze keer staan hier Quinn, Luuk en Finn, midden en voor Daan, Jens en Stijn vLoon. Even in de wissel Stijn vGog. We gaan goed van start, enkele mooie kansen voor ons maar we weten ze niet zo goed te benutten. Totdat er door hard werken door Jens en Stijn vLoon de bal wordt veroverd en via Jens naar Daan wordt gespeeld. Hij ziet dat Quinn aansluit en passt hem door, na goede aanname van de bal schiet Quinn de bal hard binnen. De verdiende 1-0. Nu  lijkt het wel of we denken dat we gewonnen hebben en vergeten te voetballen. We kijken een beetje hoe Rood-Wit de bal aanneemt, overspeelt en doorvoetbald. Hierdoor ontstaat heel gauw de gelijkmaker en zelfs de 2-1, na een mooie redding van Thijs wordt er bij de rebound niet goed opgelet en verdwijnt de bal alsnog in het net. Dit is ook de ruststand.....na een peptalk van de trainers en de herinnering aan een lekker broodje gaan we gauw beginnen aan de 2e helft. Ook starten we niet zo best, het wil even niet lukken met de bal afpakken, overspelen en gewoon goed tegen de bal trappen. Gelukkig voor ons zijn er nog onze laatste 10 minuten. Het lijkt wel of we er dan nog wel even een schepje bovenop kunnen doen. Na goed samen overspelen tussen Stijn vGog, Jens en Quinn kan de laatste doorlopen naar de goal. Dan wordt hij vlak voor het doelgebied onderuit gelopen, vrije trap. Deze wordt genomen door Daan, met een harde knal verdwijnt de bal achter de keeper, joepie 2-2, misschien toch iets lekkers na de wedstrijd?? We gaan door en na goede aanvallen wordt de bal achtergetrapt door Rood-Wit. Aan de linkse zijde worden deze door Finn genomen, na een goede trap kan de keeper de bal net aanraken maar toch gaat hij over hem heen het doel in, 3-2, zou het dan toch.... Maar natuurlijk wel, achterin wordt er goed opgelet en komt keeper Thijs niet meer in de problemen. Na een doeltrap van Thijs naar Stijn vGog neemt deze de bal goed mee langs de zijkant, passt de bal naar Jens, en deze passt weer naar Quinn, deze passt hem weer naar Daan. Hij neemt aan en ziet dat Jens goed vrijstaat, speelt de bal goed aan en Jens legt hem goed neer en schiet hard op doel, omdat de keeper de bal niet goed zag gaat hij door zn benen, met een Panna goal en een eindstand van 4-2 sluiten we deze competitie helft goed af met een 3e plek en kunnen we genieten in de kantine van een lekker broodje frikandel of kroket. Super gedaan jongens, fijne Sinterklaas ....