ZSV JO11-3 net onderuit na een gelijkwaardig duel tegen Someren

Onder 11 zaterdag, JO11-3, 3e klasse 203

24 september 2016 10:30

Scheidsrechter

Lars de Wit

Zaterdag 24 september 2016, ZSV JO11-3 – Someren JO11-7G

Na de dubbele beker ontmoeting in Sint Jozef tegen SJVV moesten we afgelopen zaterdag tegen Someren. De eerste helft was een mooie gelijkwaardige partij waar ZSV de eerste goal scoorde via Tigo. Helaas kwam Someren vlug daarna langszij. Gelukkig bleven we goed meevoetballen en kregen we goeie kansen via Han, Niek, Tigo en Joost. Via mooi combinatievoetbal kon Joost binnenschieten voor de 2-1. Helaas kon Someren kort daarna weer gelijk maken. Net voor de rust schoot Joost nog een hard schot net over.

Na de rust bleven er genoeg kansen komen maar de uitstekende keeper van Someren redde elke keer goed. Toch was het weer Someren die bij een paar situaties alert was en daarop de 2-3 en de 2-4 als eindstand konden bepalen. In ieder geval hebben we alles gegeven dat zagen we terug aan het einde van de wedstrijd, iedereen was hartstikke moe gestreden.

Volgende week uit tegen Deurne om daar de punten mee naar huis te nemen.