Onder 11 zaterdag, JO11-3, 3e klasse 203

8 oktober 2016 10:30

Zaterdag 8 oktober 2016,

Deze week was de tegenstander Olympia Boys uit de Ommel.
De aanvang was goed maar het was Olympia Boys die de eerste kansen kreeg.
Deze kansen werden al vlug omgezet in een eerste tegentreffer. En vlug daarna een tweede. Pas na 10 minuten kregen wij ook de eerste kansen door een hard schot van Joost. Ook Tigo was dicht bij een goal na een perfecte pass van Rens, maar de keeper van Olympia Boys stond op de goede plek.

De verdediging van ZSV had een zware ochtend door de sterke aanvallers en snelle spel. Het was al snel duidelijk dat het goeie tegenstander was waar we niet zomaar punten van gingen pakken. Dat zagen we ook wel terug in het scoreverloop want het was bij de rust al 0-6.

Gelukkig konden we de tweede helft een betere vuist maken en ging het spel gelijk op. Dat zagen we ook terug want het was Brent, die na goed doorgaan van Rens, kon scoren. Gelukkig was de 0 van het scorebord. Er kwamen dan ook diverse kansen voor bijvoorbeeld Tigo na een schot van Bjorn.
Toch was het weer Brent die scoorde na een schot van Joost.

Helaas was het team van Olympia Boys echt wel een maatje te groot en leverde het een eindstand van 2-9. Kop op mannen en op naar volgende wedstrijd.