E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 200

27 maart 2010 10:30

Jeffrey Thomassen

4   -   1

Vandaag de wedstrijd tegen de E1 van Gemert. Vanaf het begin waren we lekker fel wat in de eerste 5 minuten resulteerde in 2 schoten op de lat. Gemert deed ook een duit in het zakje met een bal boven op de kruising. Na 8 minuten was het Luc die een goede actie afrondde met een hard schot tussen de palen. Twee minuten later was het weer raak, Ward was er als de kippen bij toen de keeper de bal losliet. We bleven goed druk houden en als Gemert eruit kwam was daar altijd nog Teun, die weer uitstekend stond te keepen, en onze solide verdediging. De eerste helft hadden we de wind mee en Joost profiteerde daar optimaal van met 2 afstandsschoten die doel troffen, en bracht de ruststand hiermee op 4 – 0.

René waarschuwde ons in de rust dat hoewel we met  4 – 0 voor stonden,  we niet moesten denken dat we er al waren en dat we geconcentreerd moesten blijven voetballen.

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op, met kansen over en weer. Er werd nog maar 1 keer gescoord in de tweede helft en helaas was dat aan de voor ons verkeerde kant. Gemert kon scoren omdat we niet fel genoeg het duel ingingen.

Na 50 minuten stond er 4 – 1 op het papieren scorebord en misschien nog wel belangrijker, weer drie punten erbij.

Met dit resultaat blijven we goed boven in meedoen, hou dit vol jongens.