37'
53'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

20 maart 2010 11:30

Vandaag de uitwedstrijd tegen Venraij D1. We hadden er thuis weinig moeite mee gehad, maar uit wist je het maar nooit met deze tegenstander. Daar kwam bij dat Venraij vorige week de Venlose Boys nog een punt hadden afgesnoept. We moesten het doen zonder de geblesseerden Remco en Jordy Snellens en Lars had zich ziek gemeld. Robin Vriens kwam ons vanuit de D2 versterken. Robin moest dan ook snel aan de bak nadat Rick v. Beek geblesseerd  naar de kant moest. Venraij was ook vandaag geen partij voor ons; Davy scoorde al snel op aangeven van Ruhendry. Voor rust maakten Stan v. Helmond en Stan Zeegers er nog 0 - 3 van waarmee de wedstrijd al was beslist. Na rust maakte Ruhendry er met twee treffers 0 - 5 van . Het was tenslotte Stan v. Helmond die een goede wedstrijd bekroonde met zijn tweede doelpunt 0 - 6. Aanvallend was het prima maar ook verdedigend stond iedereen zijn mannetje, vooral Han Swinkels speelde uitstekend. Doordat N.W.C. gelijkspeelde bedraagt de voorsprong op datzelfde N.W.C. alweer drie punten.