Jens Bots (schot)
Assist: Quinn Welten

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 202

4 maart 2017 9:00

Eindelijk weer eens een wedstijd, uit naar Mulo en we hebben er zin in. We gaan goed van start, met mooie pass van achteruit van Daan kan Jens na goede aanname doorschieten naar het doel, na een mooi schot en de vingertoppen van de keeper belandt de bal op de paal. Er komen genoeg kansen na goede voorzetten van rechts van Quinn maar ze willen er maar niet in. Omdat we het een beetje laten sloffen krijgt Mulo de kans om de bal over onze verdediging te schieten en kan hun aanvaller schieten op doel. Dit schot wordt goed door onze keeper Thijs uit het doel gehouden maar komt terug het veld in en daarom kan de aanvaller van Mulo alsnog scooren omdat we er bij staan te kijken. Helaas is dit de ruststand 1-0. Na een kleine donderspeech gevolgd door een peptalk gaan we hard werken in de 2e helft. Nou jongens en dat hebben jullie gedaan. Na enkele minuten en enkele doelpogingen verder kan Daan de bal na een uittrap van Mulo oppikken, hij dribbelt naar voren legt de bal goed klaar en met een harde knal verdwijnt de bal in het doel, eindelijk is er door ons gescoord.  We willen meer en dat is goed te zien, we werken hard en samen. Na goed verdedigend werk van Luuk komt de bal bij Quinn, hij drijft met de bal langs de lijn richting doel en haalt uit, het schot was zo hard dat hij via de handen van de keeper toch binnengaat. Onze welverdiende voorsprong. Dan gaat het snel, na een corner wordt de bal niet goed weggewerkt voor Mulo en kan Jens de bal binnenschieten, 1-3. Nu is goed te zien dat onze extra inzet loont, Mulo komt er niet meer aan te pas en er volgen nog mooie passes en doelpunten van Daan, Jens en Finn. Dit maakt de eindstand 1-6 en nemen we de welverdiende punten mee naar de Zeilberg !!