0 - 7

ZSV JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 202

4 februari 2017 10:00

Eindelijk is er weer voetballen, na 2 afgelaste wedstijden kunnen we eindelijk weer eens een wedstrijd spelen, en wat voor een wedstrijd was dit jongens! We begonnen super goed maar we waren erg verbaasd over het feit dat de scheidsrechter in het veld aan het coachen was, zowel onze spelers als de coaches en ook onze trouwe supporters waren hiervan onder de indruk. Dit hebben we toch even vriendelijk verzocht om dit achterwege te laten, wat in iets mindere mate ook wel lukte. Gelukkig voor ons was de indruk van korte duur want door goed spel van onze jongens stond het binnen 5 minuten al 1-0, met een mooie pass van Stijn vGog en een goede aanname en schot van Stijn vLoon kon de keeprer de bal uit het net vissen. Toen niet veel later een pass van Quinn door Daan ook in het doel werd geschoten piepte ze wel wat zachter in Mierlo-Hout. Omdat Stijn v Loon erg goed oplette kon hij makkelijk de bal afpakken en hij bedacht zich geen moment en schoot de bal hard binnen. Daarna mocht Daan nog een keer de al binnentrappen wat de ruststand 4-0 maakte. Onze keeper Thijs had in de eerste helft een mooie redding gemaakt maar erg druk had hij het niet. Dit kwam ook door erg goed verdedigend werk van Finn en Luuk. Na een kleine peptalk gingen we weer gauw beginnen aan de 2e helft. Hier niet veel anders, er werd hard gewerkt door jullie, de ballen werden goed afgepakt en er werd super goed overgespeeld, mooie passes van achter mooi langs de zijlijn naar voren. Ook mooie solo's langs de zijlijn, het was er allemaal. Er werd ook nog 2x gescoord door Daan en net in de laatste minuut schoot Jens de eindstand naar een welverdiende 7-0.... goed zo toppers !!