ZSV JO9-1

Luuk van der Wurf (afstandschot)

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 202

18 februari 2017 9:00

Beetje vroeger dan normaal staan we weer in de startblokken om er een leuke wedstrijd van te maken. We beginnen een beetje moeizaam, hebben moeite om de bal af te pakken en om als we hem hebben goed naar elkaar over te spelen. Het lijkt wel of we nog niet zo goed wakker zijn. Toch valt het eerste doelpunt laat in de eerste helft, na een goede corner van Quinn wordt de bal afgeweerd door de verdediging van Stiphout maar deze valt voor de voeten van Luuk, hij twijfelt geen moment en vuurt de bal meteen op doel van ± 20 meter afstand, BAM, over de keeper en 1-0 voor ons. Het spel golft een beetje op en neer en er moet gewerkt worden om dit tot de ruststand te houden. Na de rust gaan we goed van start, we gaan harden werken en dat is te zien, er komen steeds meer kansjes voor een 2-0, via goed overspelen aan de zijkant van Stijn vGog, Stijn v Loon, waarbij Daan de bal schiet op doel en deze net door de keeper tegengehouden wordt. Ook via de ander kant wordt de bal goed gespeelt via Finn naar Daan en kan ook Jens schieten, weer net naast. Hij wil er niet in en dat maakt Stiphout weer beetje sterker, onze verdediging moet vol aan de bak maar toch breekt Stiphout erdoor heen en door goed uitkomen van Thijs wordt de 1-1 voorkomen. Toch is het enkele minuten daarna raak als de bal uit een corner via onze keeper achter het doel verdwijnt. We gaan de laatste 5 minuten nog eens even extra hard werken maar helaas na enkele goede schoten van Jens en Daan wil de bal er maar niet in. Helaas voor ons gaan de punten verdeeld worden. Volgende keer beter jongens...