0 - 16

ZSV JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 202

8 april 2017 10:30

Uurtje later dan we gewend (10.30) zijn beginnen we aan de wedstrijd, tegen Gemert, de nummer laatst in onze competitie. We weten dat we ook vandaag weer goed moeten werken. We beginnen goed, kunnen de bal goed afpakken en via de zijkanten de bal voor het doel schieten. Binnen 5 minuten wordt er al 2x gescoord door Daan en niet veel later volgen de doelpunten van Quinn en Jens. Onze achterhoede heeft het vandaag niet zo druk en keeper Thijs heeft daarom de bal ook maar 2x uitgetrapt. In de rust is het ook al 7-0. We gaan beetje ruilen, Thijs gaat voetballen en onze verdedigers worden nu onze aanvallers. Ook dit werkt redelijk goed want binnen de 5 minuten wordt er gescoord door Luuk, Stijn vGog en Stijn vLoon. We vergeten een beetje over te spelen omdat er weinig weerstand komt van Gemert. We gaan ook gewoon door met doelpunten maken, ook Thijs weet 2x te scoren en buiten dat Finn de master van de assists is scoort hij zelf ook nog een mooi doelpunt. Jongens goed gewerkt aan ons doelsaldo maar blijf wel met elkaar overspelen....